Wszystko co sobie wymarzę ….

Przygotowane wieczorem najlepiej smakuje następnego dnia podsmażone na patelni z odrobiną oliwy z oliwek, dodatkowo doprawione solą, pieprzem i ulubionymi przyprawami wedle swojego smaku. Penne posypane startym żółtym serem i zapieczone w piekarniku smakuje wyśmienicie.  Szybkie, tanie danie, a  przy tym bardzo smaczne.  Pastę przygotowuję na jesień i pasteryzuje w słoiczkach. Można  ją wykonać na bieżąco w niewielkiej ilości, zwłaszcza że warzywa mamy dzisiaj dostępne przez cały rok w sklepie. Przepis na pastę w dziale przetwory  Ajvar

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: