Wszystko co sobie wymarzę ….

Dip buraczany

Dip podaję do mięsa pieczonego, grillowanego, oraz  kotletów mięsnych.

Składniki:

1 szklanka jogurtu naturalnego greckiego, 1 łyżka buraków tartych (może być jedna łyżka sałatki obiadowej  z buraków ze słoika), 1 łyżeczka majonezu, 4 listki drobne  świeżej mięty (może być mrożona), 1/2 łyżeczki czosnku granulowanego lub ząbek świeżego, sól, szczypta pieprzu;

Przygotowanie:

Wszystkie składniki zmiksować blenderem.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: